trolliz.blogg.se

Ännu en arbetsvecka

Publicerad 2017-06-28 00:32:57 i Allmänt

Då har man kört igång med ännu en natt arbetsvecka. Och den här veckan är vi och sover hos min mamma.hon hjälper mig med kelian när är jag jobbar natt. Så otroligt glad för alla vi har runt oss som hjälper oss när vi jobbar. Och kelians farmor som oxå ställer upp och är hemma hos oss när jag jobbar natt. Så kelian kan gå på dagis i veckorna . 


Idag har vi haft en lite shopping dag med mamma gammelmormor morbror Adam och morbror Daniel. Hittade riktigt fina kläder och sol glajor 👌 
Sen käkade vi även på matpalatsen innan vi kunde titta mera i affärerna. Måste ju ha energi för att orka gå å titta på allt 😂 haha

Sen blev det hen till mamma igen och tog kaffe och började planera middagen.
Helt enkelt en riktigt bra dag 😊 

Sen till min vikt resa det går riktigt bra och allt känns så otroligt skönt och en enorm lättnad att bli av med Alla dom där extra kilorna. Totalt har jag tappat 19,7kg än så länge så stolt över mig själv. Men har lite svårt å se resultatet själv på kroppen men märker det på kläderna storlekarna blir mindre å mindre 😀 och orken blir mer. Nu får ja ett kryp i kroppen när ja inte kommer iväg till gymmet och längtar å saknar det när ja inte kommer iväg. Det har blivit lite av min egen frizon ✌️

Mina nya glajor👊
Gud känner knappt igen mig själv 😱
En bild som påminner om vad jag kämpar till. Hur jag inte vill se ut igen 👊

Vet inte vad som händer eller varför vi kommit hit nu...

Publicerad 2017-06-17 23:12:03 i Allmänt

Vet inte vad som händer igentligen men tror att mycket gammalt har hunnit ikapp mig och all den besvikelse jag kände då men bara gömde undan det. Och det jag känner nu och det mönster vi lever i nu börjar spegla i den relationen jag levde i förut. Och det är nåt som skrämmer mig hur han gjorde och hur jag kände å mådde. Av att han inte såg mig eller hörde mig. Satte mig åt sidan gjorde sitt . Vill inte hemma där . Men vet inte är vi på g dit. 


Känner mig så kluven av att inte bli sedd av dej. Jag kanske kräver för mycket uppmärksamhet eller har för stort uppmärksamhets behov vad vet jag. Men just nu så känns det som jag inte får nåt. 
Jag började en otroligt stor resa för mig förra året jag bestämde mig för att ta tag i min kropp och få den kropp jag hade när vi träffades första gången. Har kämpat som en gris å få tiden att gå ihop till att träna och hinna med mina övningar i veckorna när du inte är hemma för att jag vill nå mitt mål. Jag vill va den du valde när vi började ses. Men på min vägs gång så har du inte gett mig den bekräftelse som jag trodde jag skulle få. Visst du har sagt att jag varit duktig och att jag blivit snygg. Men det där lilla extra har aldrig blivit sagt eller gjort som vi hade i börjar. Vet att efter 6 år så en relation inte bara röda rosor å gröna ängar. Men jag saknar bekräftelse och uppmärksamhet av att bli sedd så mycket. Duger jag inte som jag är nu vad ska jag ändra på för att du ska få upp ögonen igen för mig? Vad ska jag göra? Det är lite av vad som snurrar i mitt huvud. 
Trodde inte att det skulle va så här svårt och hårt på vägens gång men nu har vi nog det en jävligt knölig väg framför oss och många backar upp. Bara hoppas att när vi kommer upp till toppen att det planar ut och vi har blivit starka att att Gå den vägen och kan gå tillsammans på den plana vägen fram. 

Vet att det kan vara lite rörigt och snurrigt och läsa mina inlägg just nu men mitt känslomässiga kaos är verkligen upp och ner å ut å in just nu jag hoppas att det kommer lägga sig och att även jag ska bli mer den person jag va innan vi träffades få tillbaka mitt jag. Den hel galna tokiga spralliga tjej igen. 
Behöver nog göra lite mer spontana saker igen och skratta å ha kul det behöver jag verkligen nu ❤  
Ska avsluta detta inlägg nu innan jag rör ihop allt och gör det rörigt ännu mera. 
Ha en bra kväll ❤ 
Nu ska ja fortsätta jobba vidare... 

En sjukt grym helg ❤

Publicerad 2017-06-12 20:44:22 i Allmänt

Den här helgen har varit så jävla underbar på alla sätt och vis. 

På fredag blev det bara lite träning och mys hemma med familjen. 
Så skönt och så längesen vi bara va och myset runt❤ 
Sen på lördagen körde jag kelian till mamma som va barnvakt till honom så vi kunde gå på min underbara väns bröllop ❤

Och det är så sjukt svårt och få ner ord på hur jävla vackert och fint å så mycket kärlek i luften. Så mycket glädje. Dom gjorde den dagen kvällen natten helt magiskt❤ man såg verkligen hur mycket kärlek det fanns mellan dom och hur dom bara lyste upp i varandras närvaron. Jag är så tacksam att jag fick vara med och fira den dagen med dom. Den dagen kommer jag leva länge på❤ 
På natten tog vi in på hotell så sjukt skönt och bara gå ner å äta go frulle. Man va ju typ fortfarande full. Kan säga att jag va inte så stöddig den dagen. 
Idag har jag börjat bli mig själv igen Haha men så sjukt kul hade jag å värt den där huvudvärken från helvetet 🙈 haha  

Min fina vän ❤
Nu är dom Man och Fru ❤
Så himla vackra tillsammans 💋
Brudtänorna ❤
Vackraste paret ❤
Jossan min älskade vän med sin Man Robin
Jag och vackra Johanna 💋
Min skit snygga klänning älskar den 👌
Underbara Sofie vilken tjej 😊
Sofie med sin pojkvän Johan så fina tillsammans ❤
Brudparet och deras dans😘
Vackra fantastiska Carro sån vacker brud❤
Meny för kvällen 👌
Brudparet skär upp tårtan vilken fantastisk tårta så god😋😋
Jag och min älskling under kvällen 😜 bara tok🙈
🥂🥂
Vackra ❤
Im in Love 😍😍
Paket öppning 😊

Känslomässig bergodalbana 😞

Publicerad 2017-06-03 20:42:10 i Allmänt

Jag brukar nästan aldrig skriva om mina djupa känslor här. Men känner verkligen att jag behöver lätta mitt hjärta på nåt viss. Och då blev det detta val. 


Just nu har jag en sån sjuk känslomässig bergodalbana i min kropp som nästan inte går och förklara. Men jag ska göra ett försök och göra mitt bästa. 
På nåt viss börjar det mesta komma ikapp mig det som jag grävt ner. 
Och det blir väldigt mycket påfrestningar i en familj och i ett förhållande speciellt om
Den ena jobbar borta och gjort det en längre tid. Samtidigt som man ska försöka hinna med så mycket och rodda familj på det. Själv jobbar jag varannan helg natt så det blir inte så mycket som vi faktiskt ses och kan göra nåt ihop. Sen vilja även barnen få sin tid. Allt är otroligt svårt å tids brist att få det att gå ihop. Jag är mycket själv vilket som satt sina spår i mig vid det här laget och jag har mina rutiner och mitt sätt hur det funkar här hemma. Vilket jag oxå kan förstå att det blir jobbigt det med. Men om jag inte skulle ha mina rutiner skulle inte min vardag gå ihop alls. Så mitt problem har väl blivit att jag har svårt att släppa dom. Och då blir det knas eller att den andra tycker att jag är skit dryg eller nåt nåt . 
sen är set väl oxå så att alla relationer har sina upp och ner gångar annars vore väl det konstigt. Men vi har verkligen kommit på en kant. 
Vi gör inget ihop eller ses särskilt ofta längre. Det är mest jag och kelian eller så sitter jag själv eller jobbar. Vilket roligt jävla liv va haha not man skulle kunna tror att jag är tant liksom. Lite bitter 
börjar jag nog bli har aldrig nån egen tid     eller kan lägga den fokusen jag vill på mig själv med min träning vilket gör mig lessen. Men även blir jag lessen av att inte bli sedd eller hörd av den jag älskar mest. En otroligt jobbig känsla i kroppen och inte riktigt veta om man duger eller inte. 

När du väl är hemma så är du inte riktigt när här, du har fokusen på nåt helt annat och varken hör eller ser mig. Det är så otroligt jobbigt och känns den avvisheten. Du kanske inte gör det med flit men du gör det och det sårar mig. Känns lite som vi lever på två olika håll på nåt vis. 
Och allt detta resulterar till att jag nu för det mest är arg irriterad lessen och jävligt piss hemma. Hugger på minsta grej svara med en otrevlig ton. 

Sen tog det även lite hårt att du inte uppvaktade mig på morsdag eller gjorde så kelian kunde det.(vet du sa du försökt) men det gjorde ändå ont i hjärtat jag ser alltid till så grabbarna kan uppvakta dej på nåt vis är du bort så fixar jag det är du hemna så fixar jag det. Och du kunde inte ens anstränga dej lite lite extra denna gång. 
Vet det låter kanske löjligt men det sårade mina känslor och det blev bara att spä på det jag redan kände innan. Totalt bort glömd av dej. 
Jag är inte fel fri jag heller jag har min brister och mitt kontrollbehov här hemma vart allt ska vara. Att det ska vara rent och snyggt å var sak på sin plats. Förstår även att du inte kanske vill städa dom få dagarna du är hemma. Men jag vill inte heller städa jämt å sköta att å fixa å få det att funka. 
Och att jag kan vara tjatig. Förlåt för det men allt detta som varit under den här tiden tär på mig😞 
Och mina känslor är huller om buller och upp och ner just nu. 

Nu ska jag avsluta detta inlägg men skulle kunna skriva hur länge som helst men nu har jag isf fått ventilerat mig lite snart väntas natt jobb till imorgon sen ska ja ta mig till gymet å träna så jävla skönt ska det bli trodde jag skulle kunna idag men så bidde de inte. 

Men i allt det så har jag haft en mysig dag med min son som varit på marknade och åkt karuseller alldeles själv min lilla bäbis är stor nu❤ han hade haft en super dag med marknads godis karusell åk och lek med sin kusin. Så en nöjd kille som somnade som en stock idag ❤


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela